Evenementen

UITNODIGING ZOMERPROEVERIJ ZONDAG 29 JUNI 2014

Dit evenement is inmiddels afgelopen!

Proef de Zomerse Zomerwijnen… en geniet van een heerlijke barbecue…
fantastische zomerwijnen… en de swingende, gezellige en humorvolle Bourgondische taferelen van kunstenares Inge Lensing.

Schermafbeelding 2014-06-17 om 13.57.50

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze grote zomerse wijnproeverij welke gehouden wordt in ons proeflokaal te Vroenhoven op zondag 29 juni a.s.

Buiten het feit dat er een uitgelezen keuze aan wijnen op de proeftafel voor u klaar staat en wij tal van interessante aanbiedingen voor u in petto hebben willen wij u op deze middag uitermate gastronomisch verwennen!

Om u in opperbeste zomerse stemming te brengen trakteren wij u deze middag op een heerlijke barbecue. Lekkere zomerwijnen voor thuis, bij de barbecue, het terras of om zomaar van te genieten staan deze middag centraal. Dit alles omringd met schilderijen in Bourgondische sfeer.

Ons adres: Maastrichter Steenweg 179, Vroenhoven. Precies 1000 m. over de grens aan de rechterkant naast Emtex 20 m. na groot blauw reclamebord van Nibema Meubelen (rechts). Ruime parkeergelegenheid aanwezig. Er stopt een Belgische lijndienst (lijn 62) direct voor de deur!

Wij rekenen op goed weer en op u, en hopen u tussen 14.00 en 18.00 uur op deze gastronomische middag te mogen begroeten. Neem gerust uw vrienden mee.
Laat aub even weten of wij op uw komst kunnen rekenen i.v.m. de barbecue (via email of telefoon).

Met vriendelijke groet,
Tom Miesen en medewerkers

Comments are closed